Zwart op Wit

Hoewel ik dol ben op kleuren had ik al een tijd lang zin om een design in zwart-wit uit te voeren, of eigenlijk in het zwart uit te voeren op een witte achtergrond. Dat geeft, vind ik, zo´n fris en vrolijk effect, op een of andere manier word ik er blij van. Hierbij kwam ik ook op het idee om dierenfiguren op te bouwen uit veelhoeken. Tot nu toe heb ik twee designs op deze manier ontworpen: een kat en een hond. Om de figuren heen heb ik op een speelse manier een tekst gezet (zie hierboven de afbeelding van de kat). De zwarte designs zijn dus bedoeld voor een witte ondergrond, dus heb ik in Spreadshirt alleen de kleding in de kleur wit geselecteerd. Een uitzondering heb ik gemaakt voor de kinderkleding en heb de designs hier ook op pastelkleurige kleding geplaatst. Ben je nieuwsgierig geworden hoe deze designs staan op een wit t-shirt? Klik dan op onderstaande link om in de showroom van FarbenLin te komen, dan kan je het bekijken! Ik vind het leuk als je me laat weten wat je ervan vindt!

‘Een kat doet wat hij/zij wil.’ Vrouwen V-hals bio T-shirt | Spreadshirt