Muurbloempje

Tijdens mijn wandeling in de omgeving waar ik woon in Fürnitz kom ik bij een vrij drukke weg. Voor de veiligheid van de voetgangers is hier jaren geleden een tunneltje onder de weg door gemaakt. Daar hebben de omwonenden nog hard voor gestreden, dus ik voel me bijna wel verplicht om van dit tunneltje gebruik te maken. En daar opzij van de ingang zag ik deze paardebloemen parmantig uit de muur groeien. Meteen wist ik: hier wil ik een foto van maken! Ik zag gelijk voor me hoe het moest worden, en het resultaat is precies zoals ik het me voorstelde. Het door de zon oplichtende muurtje met de bloemen en rechts op de muur in het tunneltje de graffiti. Aan het eind van het donkere tunneltje zie je nog net het trapje omhoog om aan de overkant te komen.

Een onverwachte inspiratie en dan ben ik blij met de camera op de telefoon die ik altijd bij me heb!