Virtuele hug

Deze nare coronatijd heeft me inspiratie gegeven voor het ontwerpen van bovenstaand design. We mogen elkaar niet meer knuffelen, dus dan maar een virtuele omhelsing! Ik heb in vlakken gewerkt en vrolijke kleuren gebruikt, want een beetje vrolijkheid kunnen we in deze barre tijden wel gebruiken! Zelf vind ik dit design erg mooi uitkomen op een zwarte achtergrond, maar op wit of bijvoorbeeld lichtblauw staat het ook mooi. Via onderstaande link kun je in de showroom van FarbenLin komen. Daar kun je het design bekijken op een groot assortiment aan producten: Een t-shirt, een hoodie, een beker, een muismatje, een tas, en noem maar op. Misschien een leuke cadeautip, een manier om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt.

‘Virtuele hug’ Vrouwen vintage T-Shirt | Spreadshirt