creatief met tulpen

De drankjes waren opgedronken, hadden goed gesmaakt en wat overbleef waren de lege flesjes. Ik vond ze zo schattig dat ik besloot om ze niet in de glasbak te gooien. Ze leenden zich prima als vaasje voor een enkele bloem. Ik haalde drie tulpen uit een bos van tien en zette drie flesjes, elk voorzien van een tulp, op een rijtje bovenop een kast. Stond hartstikke leuk maar het werd pas echt interessant toen ik een lamp op het rijtje richtte. Met de slagschaduwen erbij ontstond een compositie die mij uitnodigde om foto´s te maken. Bovenstaande foto heb ik bewerkt door een flesje met bloem eraf te snijden. Wel bleef de slagschaduw van dit verwijderde flesje op de foto zichtbaar. Dit maakte voor mij de foto de moeite waard. Onverwachts had ik zo ´s avonds een heerlijk creatief uurtje.